Thursday, December 6, 2012

Segemen Kami Team Follow Back By Addreena

 Assalamualaikum

Apa khabar semua?? ehehhe..alhamdulillah semua sehat..jam menunjukkan jam 2 pagi sekarang ni tapi masih gigih menaip khas untuk segmen ni..gigih la sangat kan..hohoho

Ok tanpa membuang masa ayu nak citer sikit pasal segmen meletop ni..semalam mase tgh blogwalking ternampak entry ni..haaa ape lagi trus leave comment kat penganjur untuk join segmen ni.. Antara cara2nya:

Cara-cara penyertaan

  •    Buat Entry Bertajuk Segmen Kami Team Follow Back By Addreena
  •    Letak banner di atas dan linkkan ke entry ini
  •    Nyatakan current followers korang dan target followers
  •    Printscreen sebagai bukti yang korang telah follow blog ini :)
  •   Tag dua orang rakan blogger korang! pastikan diorang tahu! :3
  •   Siap? paste link entry di comment :) CBOX? no way! :b
  •   Follow semua peserta segmen setelah senarai peserta diupdate

 

Kalau korang nak tgk syarat2 penyertaan n maklumat lanjutnya korang klik je kat gambar bawah ni..mehla kita join ramai2 :) seperti biasala ayat ayu xrugi pun kita join kan..at least leh rapatkan sillaturrahim n tambah kenalan especially antara blogger..leh bertukar pandangan n idea..anyway thanx tu Addreena  sebab wat segmen ni..


Current Followers ayu : 52 orang je
Target Followers: 100 orang (hopefully after join this segmen)

Ini buktinya saye da follow blog Addreena seperti diminta dlm syarat penyertaan..heheh


 Brbesar hati utk tag:


x_3d38db6e

Feel free to drop comments and follow me.lots of Love.muahhhxx


23 comments:

  1. Tq for tagging me cik Mirayu:)

    Goodluck ea~~~hee

    ReplyDelete
  2. Dah follow

    http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  3. Jalan-Jalan Cuci Mata`
    Baca entri & FOLLOW sekali ;)
    Dari segmen yang sama`
    Salam Perkenalan ^_^
    Jemputlah ke Nakhoda Nurani
    Itupun andai sudi :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  4. http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html
    follow back :)

    ReplyDelete
  5. done
    do follow back
    dri segmen yg sama
    ^_^
    http://cuties97.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  6. done follow dari segmen yang sama :)

    visit me back here :
    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  7. Ok done follow awak2 semua..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  8. Done follow back sini #70 ^^
    http://maerahim@blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hai ayu :) kite ader buat giveaway :)
    welcome to join :)
    http://sitracey.blogspot.com/2012/11/jom-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg same...

    Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
    & byk lg...
    http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 2 hari je!!!!!

    ReplyDelete
  11. Hye .. i'm from the same segmen !
    done followed you .
    follow me back okeyh ? :3

    http://ilia-asya.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  12. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Dah follow Ayu Mirayu ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. Hai, dari segmen yang sama :)
    btw, da follow kamu

    http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

    ReplyDelete
  14. Done follow. Dari segmen yang sama.
    Kalau boleh, follow balik ye :D

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  15. ayu nombor 11 ...dtg utk blogwalking....dari segmen yang sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  16. hai. datang dari segmen yang sama. done foll here :)

    http://chodingreasy.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    ReplyDelete
  17. follow sini .. jgn lupa follow saya balik k hehe
    http://nuramirul.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama .Done follow ! Follow saya pulak.
    http://dayahdanish.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html btw , tolong buang word verification . Tak tahu ? here-->http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/remove-word-verification.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx for the reminder..actually hari tu da buang..igt da ok naseb bek awak tegur kalau tak sy pun xsedar :)

      Delete
  19. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

    Follower ke-114. Follow me back? =)

    ReplyDelete