Tuesday, December 4, 2012

GiveAway by La NIAR

Assalamualaikum,

Harap2 hari ni semua sihat2 walafiat ye..jangan men ujan ye :)
Actually hari ini nak join 
#
#
#
#

  Ha jangan ternganga2..heheh..cantek kan jubah dress ni  :) ni sempena giveaway ni pemenang bertuah akan dapat ni..wee cantek :)
Tadi ade la belek2 page La NIAR ni.. cantek2 sangat baju2 die bukan tuk org dewasa je utk baby pun ade..comel bangat...hehe.. cer korang like page tu...

Untuk sape2 yang suka n teringin pakai jubah tp nak len dr yang len korg leh try Jubah dari La NIAR sebb jubah dress die sangat elegen sesuai dengan peredaran zaman sekarang tapi masih menjaga aurat seorang wanita..itu yang penting..ehhee

Kalau sape2 nak mencuba nasib untuk dapat Jubah Dress free seperti dalam banner tu moh la kite join giveaway ni ramai2..korang klik je kat banner tu..sape tau ade tuah la pulak kan :) xrugi pun..heheh

p/s: nama penganjur giveaway ni same lak ngan name kite..hehehe..ejaan je len cikit.. <3 


x_3d38db6e
Feel free to drop your comments and follow me..LOL

3 comments:

  1. Hey dear... Tq... Suka ur entry... Email dekat akak almat ye.. (noridayu.abdrahman@gmail.com)

    ReplyDelete