Tuesday, December 25, 2012

Review Wedding - 22.12.2012

Assalamualaikum,

Tanggal 22.12.2012 bersamaan ari Sabtu memenuhi undangan perkahwinan dr dua pupu iaitu kak Amira di Melaka...cam biasa la sangat seronok dapt jumpa sedara mara di Melaka n dr Singapura...

Lokasi: Melaka
Tema: Merah + Hitam
Pengantin: Nuraizatul Amira dan pasangan

Ok lah hari ni xnak citer panjang2..nak korang layan gambar je...jommmmmm
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


Pelamin

Pintu Gerbang

Meja Santapan Pengantin

 Kek 2 Tingkat

Pasukan Kompang

 Pengantin

Kerabat Malaysia & Singapura

#Kerabat Malaysia & Singapura

My uncle from Melaka and Singapura

Praktis, senang nti tepung tawar kat anak sendri..hihihi

Manis dengan tema Merah Hitam

Masa untuk makan



Sanak saudara berehat2..

Time to outdoor..





 Cantik dress..kembang3 kat bawah..






 
Ok ni jela gambar ayu ngn pengantin..ni yg sodey kalu kne pegang kamera..gambr sndri mmg xdelakan..hhohoho

Ok la itu je dapat upload..ikut ati nk je masukkn semua tpi almaklumla BERUKBAND ni gerammm je slow teramat....erghhhh...ok la ni baru satu majlis..after this nak upload gambar majlis perkahwinan kawan sekelas sy and sedara saye yg kawen td...aduhh bnyaknye org kawen...ni xsaba ni..heheeh gataiiii toiii...hope korang enjoy tgk gambr2 ni and boleh la amik ilham2 sikit2 tuk majlis korang pas ni kan..tul tak?? eh eh xnak ngaku pulak malu la tu :) sape2 nak kawen jgn lpe jemput sy tau :) Ok la sampai di sini saja..bye2..salam...


x_3d38db6e

6 comments:

  1. Replies
    1. kan :) cantek kan..xramai berani wat ni..tp da wat cantek :)

      Delete
  2. Cantik menawan..ayu lak tema warna pa nti? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak wane hello kitty :) hehehe..tahla ana tgh pkir2 lg..lambat lggg..budak yg kat bawah ni dlu haaa :)

      Delete
  3. wahhhh... meriah nye kaler.. ^_^ heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aritu aku ade g org kawen die wat baju silver plus purple..cantek :)

      Delete