Tuesday, February 12, 2013

Hand Bouquet Crepe Paper by Mirayu

Assalamualaikum..

Arghhh berhabuk lagi blog ni adoiii2... hehheh..sori ye rakan2 almaklumlah bz skit..heheeh :) Alhamdulillah dapat siapkan beberapa tempahan dan dapat enjoy giler2 cuti ni :) haaaa melebih dari orang sambut raya cina kan....

Hari ni nak upload Hand Bouquet Crepe Paper hasil tangan saya ni...hehehe... dah lama baru nak upload gambar kan....Hand Bouquet ni ditempah oleh Kak Siti sayaaa tapi bukan tuk majlis dia laaa tuk majlis adik dia :) Alhamdulillah sempat jugak siap dalam masa beberapa jam...jom2 layan...

















Nak amik gambar pengantin pegang HB ni xsempat, gambar pengapit pun jadila...meletopss gitu :)


Ni la pengantinnya yang comel dan sepadan :) Pengapit pun sepadan kan :)


Gambar sendiri xlupa juga ye..hehehhe :)

Ok itu sahaja untuk harini..next time nak upload gambar bunga telur yang ditempah serba biru gitu :) Sesapa yang berkenan nak tempah ke boleh je no prob..leh bagi email nanti kita bagi details ek :) muahhhhxzxx...

by Mirayu Craft,
x_3d38db6e

6 comments:

  1. Replies
    1. thanx awak :) hehehe :) leh la nti wat tuk wedding awak :)

      Delete
  2. Npe sy buat xjdi cntik cm bunga awk.. haisyhhhhh... geram nyer... (

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak da try lum malam tadi?? cmne?? nak tgkkk..

      Delete