Wednesday, February 2, 2011

JANUARI

HUUHUU pejam celik da masuk februari kn...cpt je mse berlalu...jom kongsi cter2 di buln januari yg lpas..best ke tak???

JANUARI:
as usual la msti la kena ade kt universiti utara mlysia kn..huhuhu..sem last ni xsaba kottt...smgt gler nk blaja ni....wlupun tgn masih bersimen..hehehh..inila dugaan permulaan thun 2011 ni..





alhamdulillah my hubby pon da makin ok dr kesn2 jhitn.....even jari lumpuh sbelh xpe la msh blh pgg pale by kn bang,,hihihi...hope die smkin shat n dberi kshtn yg kekal...aminnn :-)
abg tlg la rehat diam2 kt umh bg smbuh btul2 dlu...xmau degil2....kuat2 kn dlu tulg temulang tu...

but thanx blikan gas antar kt umh td wlupun tgn sakit lg....klu tak kebulur la by mama xle msak :-)
time kacihhh....muaxxxxxhhh..




mmm walaupun tgn aku pth cmni tetap la kne g klas kn....penatla jugak nak berulang alik g klas...tp nasib bek sem last ni tggl 4 paper je so byk la mse terluang jgk..hehehhee...tp serius la bapak bosan kot..xtau nk wat ape..keje tdo jela kt blik pastu mkn mmbesarkn bdan..huuuhu...........tapi thanx kt course mate aku yg slalu menemani ku ke klas n jage aku waktu aku nk nek bas..heheh...paham2 jelakn mnusia ni kadg2 pntg dri sndri je da xkre da nmpk tgn aku cmni msih lg nk bertolk2 ngn aku nk nek bas...dala bas sesak tah cam sardin kn....tp nk wat cmne naik jgk la,,,nk jln kaki cm pent je....xprihatin sgguh bdak2 UUM ni tau..huhuhu..tp segelintir jela.....




tp nk thanx banyk bnyak bnyakkkk kt PENOLONG PENGETUA cik sara.....

yg sgt prihatin kdg2 antar n amik sy dr klas with kete pink nye yg kiut miut....same cam org nye kiut.heheehhe...

selamt je nek ngn cik sara sbb bawak kete sgat slow...hehehehe...tp cm kete artis gitu ade je kete kt blkg yg knl kete pink ni..hihihihihi


tp tetibe plak aritu dilanda demam panas nsb bek satu ari da nk kebah..mmm mcm2 tul la....dgn demm la selesema la batuk la......thanx tu my BFF CIK FARAH n CIK AYU SOLEHA sbb layan aku yg sakit je ni....yg pentg time kasih sbb ajar aku makn SUP..Xpenh2 plak kn aku mkn sup..hahaahaha,,saba jela kalian ek jge bdak kecik ni..hehehehe

mmm rase sakit atila ble aku jln kaki nk g klas tetibe lori samph tu lalu bleh plak jerit kat aku
" tngan patah xpayah la g klasss"... mak ai mamat ni ske ati aku la aku mmpu lg nk cari ilmu...aku xhine ko pon ko sbuk nk hina aku apasal...eeeee geram je ble pkir blk..lagi satu ade mse aku nk bli mkanan pastu beg duit aku terjatuh....bleh plak pak cik ni ckap " lain kali selit beg duit tu ha selit selittt"...mak ai kuat kot die ckp smpi smue org tgk aku..maluuuuuu glerrr...dlm ati aku nk je aku tikam2 pak cik botak tu...agak2 la pak cik nk ckp kuat2 cmtu..da tgn aku sblh je msti la ssh nk pegg ape2...xpe2 satu ari nti pak cik akn rse n mse tu pak cik akn tringat kt aku..huhhhhh!!

ape lg blik2 trus kol cik abg mngadula... :-( sdeyyy n plus malu tau...tp cik abg ckp wat ape nk mlu ngn tgn tu...lntak la org tu nk gelak ke ape sbb org yg gelakkn tu smue bodo...xsaba tau nk bukak simen ni...8feb ni kne jmpe dktr lg...hope tgn ni ok jela....bleh la shopping puas2 nti..heheheheehe...rindu ni nak bergelong2 jalan2 ngn cik abggg..huhhuuu..now da ade kt umh tgh mid sem break...kne la gne waktu cuti ni ngn aktviti faedah skitkn..hehhe..rse nk cuti lme2 la..mmm..

ini jela yg berlku buln januari...ape brlku d buln feb..mmmm arap2 smuenye perkra bek2 :-)

~style urself with full of smile~

2 comments:

  1. knp dengan tgn 2???semoga cpt sembuh :)

    ReplyDelete
  2. accident la yang...heheh..tp ok da ni..heheheh

    ReplyDelete